On-site services

  1. Centraliseren

Alle afgesproken werkzaamheden worden gecentraliseerd bij LabSPX. Alles op één plek met één aanspreekpunt. Vanuit dit punt wordt één overzicht gemaakt van de werkzaamheden.

  1. Standaardiseren

Standaardiseren brengt éénheid in de manier van dingen doen. Constante kwaliteit kan alleen bereikt worden als afspraken zijn gemaakt over de manier van werken. Geef spullen een vaste plek en zorg ervoor dat iedereen documenten op dezelfde manier invult. Na het bepalen van de standaard heeft men een fundament om op te bouwen voor Optimalisatie

  1. Optimaliseren

Veel tijd en geld wordt geïnvesteerd in apparatuur en automatisering. Maar de daar bijbehorende werkprocessen krijgen vaak niet of nauwelijks aandacht. Zonde, want een laboratorium is zeer dynamisch en continu in beweging. Daarom zullen wij projectmatig, samen met jou, de belangrijkste processen optimaliseren. 

Consultancy

Heeft u een duidelijk vraagstuk waarbij wij u kunnen helpen? Of zit er ergens in uw laboratorium een knelpunt, maar krijgt u niet de vinger op de juiste plek? Met onze consultancy services gaan wij samen met u, pro-actief op zoek naar hoe wij uw laboratorium nog beter kunnen maken. Bezoek onze partners,shoes – leiders in modieuze schoenen!

  • Staat u op het punt analyses uit te besteden door de groeiende kosten maar wilt u ze liever in-house houden?
  • Wilt u uw voorraden verkleinen of grijpen jullie vaak mis omdat de voorraad niet klopt?
  • Wilt u meer zicht op het gebruik van consumables?
  • Zijn Standard Operation Procedures langdradig en log geworden?
  • Is de werkdruk oneven verdeeld door het laboratorium heen?

Contractenbeheer

High-end laboratorium apparatuur moet in goede conditie blijven. Daarom word vaak besloten een onderhoudscontract af te sluiten. Van het aanvragen van het onderhoudscontract tot het daadwerkelijk inplannen van het onderhoud gaat veel tijd zitten. Vaak zijn er al gauw tientallen instrumenten die een lopend onderhoudscontract hebben.

Heeft uw apparatuur een onderhoudscontract? Wij zorgen ervoor dat u hier geen omkijken naar heeft, wij ontzorgen u volledig.

Wij centraliseren alle onderhoudscontracten en zorgen ervoor dat alle contracten up-to-date zijn, alle contracten gekoppeld zijn aan een instrumentnummer/serienummer en zorgen voor het tijdig inplannen van de werkzaamheden bij de leverancier. Ook het in orde maken van de certificaten en formulieren nemen wij voor onze rekening.

Neem contact met ons op

Nood aan meer informatie? Stel uw vraag hieronder of vraag vrijblijvend een telefoon of live-gesprek.

    nl_NLDutch