World of Technology & Science en Industrial Processing vinden plaats van dinsdag 29 september t/m vrijdag 2 oktober 2020 in de Jaarbeurs (Utrecht). Ontmoet ons in avant-première in World of Laboratory, naast de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium.

Het lezingenprogramma belicht actuele thema’s, vanuit vakgenoten en experts. Het volgen van een X-pedition geeft u op een hele praktische manier een compleet overzicht van alle trends en ontwikkeling op een specifiek gebied. Nieuw deze editie zijn de mini-trainingen. Deze trainingen van een halve dag geven heel gerichte informatie over een specifiek onderwerp. Thema’s als elementanalyse, kwaliteit op het lab en veilige opslag van chemicaliën komen daar aan bod.

Meer informatie over de beurs: https://fhi.nl/wots/over-wots

nl_NLDutch